Oncologie Zorgnetwerk Achterhoek

Ben je huisarts, oncologieverpleegkundige of medisch specialist en zoek je zorgverleners in de eerste lijn om je patiënten met een gerust hart naar door te verwijzen? Deze website geeft een overzicht van de zorgverleners die zijn aangesloten bij Zorgnetwerk Achterhoek.

Ook kun je je als zorgverlener aansluiten bij Zorgnetwerk Achterhoek. Op die manier kun je onder meer je samenwerking met verschillende zorgverleners verstevigen. Wil je meer informatie over deelname aan ons netwerk, neem dan contact met ons op.

Verwijsgids Kanker

De Verwijsgids Kanker van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is bedoeld om patiënten en hun naasten te helpen bij het vinden van aanvullende behandelingen en begeleiding die zij op enig moment na de diagnose nodig hebben. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te bewaken, werkt het IKNL samen met beroeps- en koepelorganisaties. Deze organisaties bepalen de kwaliteitscriteria waaraan zorgverleners moeten voldoen om opgenomen te kunnen worden in de Verwijsgids Kanker. Zij zorgen ook voor het aanleveren en actualiseren van de gegevens. Samen met de Verwijsgids Kanker van IKNL borgen wij de kwaliteit van zorg en ondersteuning voor mensen met kanker in de regio vóór en na behandeling.

Voor meer informatie: www.verwijsgidskanker.nl

Scroll naar boven